Magazines & nieuwsbrieven

Team Communicatie maakt meerdere magazines en nieuwsbrieven per jaar voor verschillende doelgroepen binnen en buiten onze organisatie. Deze magazines worden grotendeels in digitale uitgaven gemaakt, zoals de digitale Noorderrood, Code Oranje en de nieuwsbrief Mensen met verward gedrag. Gebruik voor aanleveren van nieuwe items, suggesties voor rubrieken of leuke tips voor een volgende uitgave van magazines of nieuwsbrieven het emailadres van communicatie: communicatie@vrnhn.nl

Magazines

Noorderrood

De Noorderrood is vooral een belangrijk intern communicatiemiddel om brandweervrijwilligers te bereiken. Het magazine komt op zes vaste momenten uit: in februari, april, juni, augustus, oktober en december. Een Noorderrood leent zich goed voor extra beeldmateriaal, zoals mooie foto’s. De Noorderrood verschijnt in een printversie.

Code Oranje

Code Oranje is het magazine van het expertteam bevolkingszorg en komt twee keer per jaar in digitale versie uit. Dit magazine is bedoeld om de gemeentebesturen inzicht te geven in de werkzaamheden van het Expertteam bevolkingszorg, dat gemeenten ondersteunt bij de hulp aan inwoners tijdens kleine en grote incidenten.

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief Mensen met verward gedrag is tot stand gekomen nadat er veel media-aandacht was over mensen met verward gedrag. Ook in onze regio hadden onze hulpdiensten steeds meer inzetten met verwarde personen. De nieuwsbrief is vooral voor de doelgroep professionals en geïnteresseerden.