Relatiegeschenken en weggevertjes

Relatiegeschenk bestellen bij BSP

Relatiegeschenken kunnen besteld worden via BSP. Op Victor vind je onder bestel, meld, reserveer de knop 'Relatiegeschenken". Hier zie je welke relatiegeschenken en weggevertjes we hebben. Je ziet ook of ze meteen leverbaar zijn of een langere levertijd hebben.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit relatiegeschenken, weggevertjes en maatwerk.

Relatiegeschenken

Dit zijn geschenken die bedoeld zijn als bedankje voor iemands inzet of prestatie. Relatiegeschenken geven we ook bij bijzondere gebeurtenissen.

Weggevertjes

Weggevertjes zijn bijvoorbeeld sleutelhangers, pennen en bouwplaten. Het zijn producten die niet zoveel kosten. Ze zijn vooral bedoeld om weg te geven tijdens open dagen, informatieavonden, bezoeken op scholen, evenementen van de jeugdbrandweer en aan AED-burgerhulpverleners.

Maatwerk

Dit kunnen geschenken, gadgets of weggevertjes zijn voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een wedstrijd of een speciaal bezoek. Maatwerk is natuurlijk niet op voorraad. Geef je doel en idee op bij Team Communicatie en er wordt contact met je opgenomen.

Idee voor een nieuw relatiegeschenk?

Kun je in het assortiment niet vinden wat je zoekt of heb je een leuk idee voor een nieuwe toevoeging aan het assortiment? Neem contact op met Team Communicatie en dan kijken we samen wat er mogelijk is.